Zaytung.Com
Zaytung
Uzun uzun yaz
SİNEMA

Bu Sene de İyi Uzay Yaptı: Constellation

-> 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Dışişleri Bakanlığı koltuğuna oturan Özge Ç. (8), Hakan Fidan'dan odada böcek taraması yapılmasını istedi. Ayrıntılar az sonra...
-> Pornhub my friend’s hot mom, sugar daddy, teen, swingers, milf, pregnant, stepsister ve threesome kategori sponsorluğu için Kızılcık Şerbeti dizisi ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını KAP’a bildirdi...
-> Türkiye'de yeni bir tür olarak ortaya çıkan yabancı VAR hakemleri, doğal hakem popülasyonunun yaşam alanlarını tehdit eder hale geldi...
-> İYİ Parti'den önemli duyuru: ''Son istifa eden çıkarken ışıkları söndürsün...''
-> Elde kalan belediyelerle TÜGVA, TÜRGEV ve ENSAR vakıflarının üçünü aynı anda besleme imkanı kalmayan AKP'de sahiplendirme seçeneği gündemde...
FOTOHABER

AK Parti camiası: ''İnkar etmek çok mu zordu?!''

31 Mart yerel seçimlerinde büyük ikramiyeyi kaçıran AKP'lilere, teselli ikramiyesi dağıtımı başladı...

BLOG

Sevgililer Günü’nü Minimum Maddi Hasarla Atlatma Rehberi…

VİDEOHABER

Adalet Bakanlığı, Dubai'de yaşanan sel felaketini herhangi bir CHP'li belediyeye bağlayabilen savcılara 1 maaş ikramiye verileceğini açıkladı...

ASTROLOJİ

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Süleyman Soylu'nun oh çektiği videolara telif atmasının ardından zam haberlerine üzülmek zorunda kalacağınız bir döneme giriyorsunuz... devam...

Belediyenin Almanya’ya eğitime gönderdiği 45 kişiden 43'ü geri dönmedi...

"Aslında dönecekler ama orada kurulu düzenleri var. Yoksa vatanımız cennet..."

Hay Allah, Canınız mı Çekti? İşte Size Birbirinden Keyifli Öykü Platformları...

TFF, Süper Kupa'nın Yarın Sabah Federasyon Binası Önüne İlk Gelen Kulübe Verileceğini Açıkladı...

Türkiye Futbol Federasyonu, Suudi Arabistan'ın ardından Şanlıurfa'da da sahibini bulamayan Süper Kupa'dan bir an önce kurtularak konuyu kapatmak için harekete geçti... devamı...

N'olmuş n'olmuş?

Zaytung Zone

''Amaaan şimdi eve gidip kim yemek yapacak?'' şeklinde düşünen takipçilerimizi diğerlerinden bi tık daha fazla seviyoruz, dürüst olalım...

Popmundo: Maceralar

Kafe/Restoran Boykotuna Katılanlar Anlatıyor: ''Pahalılıktan soğan halcilerini ve marketleri sorumlu tutmakla aynı zeka seviyesi ama bu bi tık daha havalı...''

Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatları protesto etmek üzere bu hafta sonu gerçekleştirilen boykot kafe ve restoranlar cephesinde pek bir şeyi değiştirmezken, katılımcılar daha öncekilerden bir tık daha havalı bir boykota imza atmış olmanın keyfini çıkardı... devamı...

Yerel Halkı Enflasyonun Düşeceğine İkna Etmek Üzere Hazine ve Maliye Bakanlığı Bünyesinde 5000 Büyücü İstihdam Edilecek...

IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında ABD'de bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ''Yerel halkı enflasyonun düşeceğine ikna etmemiz" gerekiyor açıklamasının ardından harekete geçen Bakanlık, ilgili personelin istihdamı için düğmeye bastı...devamı...

Blog

2020'nin Cenabetliğini Şu Ana Dek Oldukça Başarılı Tutturan Kimi Astrologlar ve Yılın Geri Kalanı İçin Kehanetleri...

Geçen yıl ‘bitsin artık şu 2019’ diye isyankar tavırlarımız karşısında ‘bu daha fragman’ diyen Astrologlarımız vardı. ‘Daha kötü ne olabilir?’ diyerek kendilerinin felaket tellallığına soyunduğunu, ekmek parası için dikkat çekmeye çalıştıklarını filan düşündük. Depremler, siyasi gelişmeler, aile, ilişkiler gibi ucu bucağı olmayan dalda tahminlerini sosyal medya aracılığıyla ileten Astroloji yazarları, 2020 hakkında bomba teorilerini de biz ölümlülerle paylaşmışlardı elbette. Timeline’a “Bir yıkım yılı: 2020”, “Dibin Dibi: 2020” gibi başlıklarla haldur huldur dalan sayın gökyüzü izleyicileri, bir devir kapanacağını ve yeni dünya düzenine geçeceğimizi kendi ütopik kılavuzlarıyla anlatmaya çalışmışlardı.

Karantina öncesi bazı astrologların, çıktıkları yayınlarda Nostradamus’culuk oynadığı anlar oldu. Bunun bir kehanet değil, ‘geçmiş tarihin gezegen hareketlerini inceleyip günümüze göre yorumlamak’ olduğunu söyleyen son günlerin popüler Astroloğu Dinçer Güner; restoranların kapanacağı, eğlence hayatının duracağı ve düzenin temelden sarsılacağı bir yıl olacağını bam bam açıklamıştı canlı yayında.

Şu en az ay tutulması kadar gitgelli sokağa çıkma yasaklarını da görsen görsen sen öngörürsün Dinçer abi, hadi gözünü seveyim..


Teknik olarak aynı anda 5 gezegenin oğlak burcunda olmasından kaynaklanan bu cenabet öngörü bununla da sınırları kalmadı tabi. Bir diğer ünlü Astroloğumuz Hande Kazanova ise tüm metanetiyle sosyal hayatın duracağını; Çin ve İtalya’da sıcak gelişmelerin yaşanacağını ve Suriye karışıklıklarını da yaprak kıpırdamadan önce dile getirenlerdendi. Hayır madem bu kadar detay veriyor şu iş yap bi kupon, dön köşeyi ne uğraşıyorsun diyesi geliyor insanın -da neyse düz mantık için yanlış yazıdayım şimdi.

Birçok Astroloji uzmanı gibi geçmiş devirlerin gezegen açılarını 2020 ile karşılaştıran Öner Döşer de karantina öncesi salgını haber verenlerdendi. Habertürk yılbaşı yayınında veba salgını gibi bir salgın olacağının uyarısında bulunan yıldız avcısı abimiz, fark etmeden Baba Vanga’ya pabucunu ters giydirecek bir kehanete imza atmıştır.

Penguen Yiğit’in (Nam-ı diğer Ormanda Gezen Penguen) 15 Temmuz darbe, birkaç tarih vermeli deprem ve dünya sahnesine taze çıkan ABD’de ayaklanma öngörüsü de listeye girmeyi hak edenlerdendir.

#Oldbutgold. Bilim, astroloji, medeniyet filan iyi hoş da insan eski medyum sansasyonlarını da özlemiyor değil..

Astroloji bilgisi ikizler burcunun dengesizliğinden ibaret olan insanımız da gerçekleşen tahminlere altılı ganyan tutturmuş heyecanıyla baktı desek yeri. Gönder gelsin felaketleri moduna dünden hazırken bu kez dikkatimiz uzay boşluğuna kadar kayıverdi günün sonunda. Ben de ‘ya tutarsa’ adetiyle türlü türlü astroloji bloglarını karıştırıp öngörünün anasını ağlatan Astrologlarımızı bir yakın kadraja alayım dedim.


Buyrun yakın gelecek için açılan bir takım şom ağızlarından kesitler:

 

  • Güneş aktivitesinin giderek zayıfladığı ‘güneş lekesi döngüsü’ içindeyiz. Bu da 2 yıl içinde bağışıklık sistemini zayıflatmasına ve yeni pandemilere yol açacak. Güneş lekesi aktivitesi sırasında 2020-2040 arası küresel soğuma olabilir.  (Öner Döşer’in bu açıklamasına karşın Dinçer Güner asasını çıkararak ‘küresel ısınma devam edecek ve buzullar eridikçe yeni virüsler çıkacak’ diye cevap verdi. Her iki ucu b.klu değnek yani.)
     
  • Bu yıl Jüpiter ve Satürn’ün kova burcunda yepyeni bir döngüyü başlatmasıyla bilimsel ve teknolojik alanda hızlı ilerlemeler olacak. Hümanizm ve adalet kavramları öne çıkarken genlerle oynanarak transhuman (robot insan) önümüzdeki yıllarda gündeme gelecek. (Dinçer Güner)
     
  • 2020 Sonbaharda resesyonun yaşanmasıyla ekonomik kriz toplumu depresyona sürükleyecek. (Dinçer Güner)
     
  • Hukukçuların sorunlarının büyümesi avukatlık mesleğinde devrim başlatacak. (Öner Döşer)
     
  • 2020 ile Avrupa Birliği dağılacak, pagan ayinleri ortaya çıkacak ve dolar, yeni teknolojik para birimine yenilecek. (Zeynep Turan)
     
  • 21 aralıktan sonra takacaklar çipi oramıza buramıza. (Yanlış olmasın, direkt Dinçer Bey’in üslubu bu. Ayrıca kendisi bunun Bill Gates gibi üst akılların önderliğinde olacağını belirterek tarihte Satürn’ün kova burcunda olduğu her zaman teknolojik öncülerin öne çıktığını iddia ediyor. Geçmişteki benzer devinimlerde ise Microsoft’un çıkışı, Jetgiller’in yayınlanması ve pusulanın keşfedilişi gösterdiği örneklerden bazıları)
     
  • 2020 Kova çağıyla birlikte dijital virüsler ortaya çıkacak. (Dinçer Güner)
     
  • Astrolojik olarak 200 yıllık yeni dönemin 2020 itibariyle başlaması, dünya kaynaklarını tükenme noktasına getirecek. Bu tüm dünya devletlerini ‘mecburen’ tek çatı altında toplayacak ve ekip ruhuyla çözümler aranacak. (Dinçer Güner)
     
  • Ülkelerin yıldız haritalarına göre Çin, Japonya, Rusya ve Hindistan yeni dünya düzeninin teknolojik liderleri olacak. (Dinçer Güner)
     
  • Tutulmalarla birlikte Brezilya, Meksika, Bangladeş gibi Güney Yarım Küre ülkelerinde pandemi artacak. Sonbahardan sonra ise Koronavirüs bizde tekrar etkisini gösterecek. (Oğuzhan Ceyhan)
     
  • 2020 yeni dünya düzeninde lider ülke olmayacak, ülkeler eşit hak sahibi olacak. (Penguen Yiğit)
     
  • 2021 Şubat ve Haziran aylarında Satürn ve Uranüs arasında sert bir etkileşim yaşanmasıyla kuraklık su savaşlarını başlatacak. (Öner Döşer)
     
  • 2023-2024 yılları arasında şuan ki hiçbir lider olmayacak ve 2025’te kapitalizmin bitişi başlayacak. (Şebnem Ekşib)
     
  • 2022 altının tavan yaptığı sene olacak. (Hande Kazanova)
     
  • Amerika’nın kaosu Kasım’da tavan yapacak. (Hande Kazanova)
     
  • Eski astrologlara göre Yengeç burcu dünya burcudur ve 2020-21 Haziran’daki güneş tutulmasıyla birlikte dünyada sıcak çatışmalar başlayacak. (Tutulma yengeç burcunun 0 derecesine gelmesinin savaş göstergesi olduğunu söyleyen Öner Döşer, 19 yıl önceki aynı derece tutulmanın ikiz kuleler ve pentagon saldırılarını yaşattığını söylüyor.)
     
  • 21 Aralık ile birlikte Amerika iç savaşı başka bir ayaklanmayla ikiye katlanacak. (Penguen Yiğit)
     
  • 20 Temmuz Yeni Ay ile birlikte toplu işten çıkarılmalar başlayacak. (Öner Döşer)
     
  • Laboratuvar ortamlarında genlerle oynanarak yeni canlı çeşitleri çıkartılacak. (Dinçer Güner)
     
  • 2021’de Mafyaların güç savaşı ve aynı yıl tarımda verimsizlik yaşanacak. Et ve fastfood tüketimi azalacak yerine suni et tüketilecek. (Bu güya Şebnem Ekşib’e göre; tarımın sekteye uğramasıyla hayvancılığı azaltmasının sonucu)
     
  • Önümüzdeki yıllarda sağlık turizmi başlayacak ve bu Türkiye’ye ciddi bir gelir kaynağı olacak. (Şebnem Ekşib)
     
  • 2021’de Amerika iç parçalanma yaşayacak, Avrupa birliği dağılacak. Önümüzdeki 2 yıl içinde dünya dışı yaşam bilgileri paylaşılacak ve yeni inanç sistemleri ortaya çıkacak. (Öner Döşer)
     
  • 2022’de Avrupa birliğinin dağılmasıyla AB ülkeleri Türkiye kaynaklarına yönelecek ve sosyal medya kullanım vergileri çıkacak. (Dinçer Güner)
     
  • Türkiye’de 2020-Ekim ayında erken seçim olacak. 2024’te ise ekonomik olarak yükselecek. (Penguen Yiğit)
     

Eveeeet gelecekle ilgili spoiler dozumuzu aldıysak nur topu gibi yeni kaygılarımız oldu, hayırlı uğurlu olsun. Bünye virüsü saldığına göre gelsin yeni tehditler, bana mısın demez ona da antikor üretiriz icabında. Hani yeter ki şu korku havasında bir şeylerden medet bulalım. Bu sefer de varsın durak Retro olsun Mars olsun, ne var? Bir Elon Musk olmasak da şu “istikbal göklerdedir” olayına bir yerden başlamamız gerekiyordu, hani bi nebze.

 

(Hasan Bayburt bildirdi)


facebook'ta Paylaş twitter'a yolla Allah'a havale et

Yorumlar:

Sıradaki Blog İçerikleri:

Sıradaki Haberler:

(11.4.2021)

Belediyenin Almanya’ya eğitime gönderdiği 45 kişiden 43'ü geri dönmedi...

"Aslında dönecekler ama orada kurulu düzenleri var. Yoksa vatanımız cennet..."

Vahit Gözgel, Emekli


Diğer yorumlar ->

(25.11.2020)

AKP Denizli Milletvekili Nilgün Ök: ''18 yıl önce araba var mıydı?''

"Genel Başkanları buzdolabı olmadığını iddia ediyordu. Bu yine biraz insaflı çıktı.."

Uğurhan Culak, Elektrik tesisatçısı


Diğer yorumlar ->