Zaytung.Com
Zaytung
Uzun uzun yaz
SİNEMA

Bu Sene de İyi Uzay Yaptı: Constellation

-> İsmail Kartal,Avrupa'dan elenme nedenlerini açıkladı: ''3 günde bir penaltı atıyoruz...''
-> Fenerbahçe, Avrupa'da deplasman golü kuralı geri gelene kadar maçlara U-19'la çıkma kararı aldı...
-> Üç günde bir maç yorumlamaktan sürmenaj olduğunu dile getiren Ömer Üründül, Fenerbahçe - Olympiakos maçının ertelenmesi için UEFA'ya resmi başvuruda bulundu...
-> AKP'den devraldığı borcun yazılı olduğu afişi belediye binasına sığdıramayan CHP'li başkan, belediye binasına 3 kat daha çıkma kararı aldı...
-> Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtikten sonra jet hızıyla sefalete sürüklenen Türkiye'de şaşkınlık sürüyor: ''Tek adamın her şeye yetkili olup hiçbir şeyden sorumlu olmaması iyi bir fikir gelmişti...''
FOTOHABER

Metro İstanbul: ''Lütfen dikkat! Çeyrek final bu yöndeki son durağımızdır. Süper Lig'e devam edecek yolcuların...''

Mehmet Şimşek'in dış kaynak arayışları ilk meyvesini verdi...

BLOG

Sevgililer Günü’nü Minimum Maddi Hasarla Atlatma Rehberi…

VİDEOHABER

Adalet Bakanlığı, Dubai'de yaşanan sel felaketini herhangi bir CHP'li belediyeye bağlayabilen savcılara 1 maaş ikramiye verileceğini açıkladı...

ASTROLOJİ

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Süleyman Soylu'nun oh çektiği videolara telif atmasının ardından zam haberlerine üzülmek zorunda kalacağınız bir döneme giriyorsunuz... devam...

Belediyenin Almanya’ya eğitime gönderdiği 45 kişiden 43'ü geri dönmedi...

"Aslında dönecekler ama orada kurulu düzenleri var. Yoksa vatanımız cennet..."

Hay Allah, Canınız mı Çekti? İşte Size Birbirinden Keyifli Öykü Platformları...

FIFA, Futbolun Marka Değerini Düşüren Türkiye'yi Başka Bir Spor Dalıyla İlgilenmesi İçin İkna Etmeye Çalışıyor: ''Güreş vardı ya sizin, ata sporu...''

Adı sürekli şiddet, skandallar, siyasi baskılar, şaibeler ve maddi krizlerle anılan Türk futbolunun, kendi marka değeri bir kenara artık komple futbolun marka değerine zarar verdiğini fark eden FIFA yönetimi, Türkiye'nin kendisine başka bir spor dalı bulması için ikna girişimlerine başladı. devamı...

N'olmuş n'olmuş?

Zaytung Zone

''Amaaan şimdi eve gidip kim yemek yapacak?'' şeklinde düşünen takipçilerimizi diğerlerinden bi tık daha fazla seviyoruz, dürüst olalım...

Popmundo: Maceralar

Yerel Halkı Enflasyonun Düşeceğine İkna Etmek Üzere Hazine ve Maliye Bakanlığı Bünyesinde 5000 Büyücü İstihdam Edilecek...

IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında ABD'de bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ''Yerel halkı enflasyonun düşeceğine ikna etmemiz" gerekiyor açıklamasının ardından harekete geçen Bakanlık, ilgili personelin istihdamı için düğmeye bastı... devamı...

AKP'de Seçim Sonuçları İlk Kurbanını Aldı: Tepkilerin Odağındaki İstakoz, Görevden Affını İstedi...

Seçimin ardından AK Parti cephesinde başlatılması beklenen temizlik harekatında ilk kurban belli oldu. Bir süredir yoğun kamuoyu tepkisine maruz kalan istakoz, bu akşam yaptığı yazılı açıklamayla görevden affını istedi...devamı...

Sinema

İnsanoğlu Çeşit Çeşit O Yüzden: Burcunuza Göre Disney Plus Yapımı Önerileri...

14 Haziran’da hayatımıza giren Disney Plus Türkiye, kataloğundaki kült filmler, süper kahramanlar, belgeseller, diziler ve gişe rekortmeni animasyonlarla hepimizi, içine düştüğümüz bu iç sıkan gündemde biraz olsun oyalayacak gibi. Teskere bekleyen asker gibi ya sabır çekip seçim beklediğimiz bu süreçte 12 burcun her birinin meşrebine göre bir kaç Disney projesi önerelim de biraz kafanız dağılsın hadi. 

 

1. Sabırsız Koçlar için

Aklına geleni yapan, sabırsızlıkta zirve, cesaretiyle “yok artık” denilen koçlar için Sons of Anarchy, Kaptan America Kahramanların Savaşı, Moon Knight gibi aksiyon projeleri, Disney Plus’ta. Ayrıca suça en meyilli burç olduğu tespit edilen koçlar için Godfather of Harlem de listemizde. 

  • Suç ve dramın iç içe geçtiği kült Fx dizisi Sons of Anarchy, motosiklet kültürü, çete savaşları ve gücün çekiciliğine dair ikonik bir anlatı.  

  • Kaptan Amerika Kahramanların Savaşı ise süperkahramanları karşı karşıya getirerek rekabeti yepyeni bir boyuta taşıyor. Mücadele göbek adı olan koçlara, rekabetin en affilisini vadeden ise birtek o değil. 

  • Moon Knight, çoklu kişilik bozukluğu olan kahramanımızın peşine takılıp bizi suçla mücadeleye davet ediyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi, aceleci doğanıza da uygun. 

  • Son önerimiz olan Godfather of Harlem ise şuç patronu Bumpy Johnson'un gerçek hikâyesini konu alıp, bizi heyecan dolu sokaklara sürüklüyor. İçinizdeki mücadele duygusunu dizinin heyecanıyla yaşayabilirsiniz. 

Yar ben belanın ta kendisiyim:

 


2. Evcil Boğalara Evi Daha Çok Sevdirecek Projeler

Yemek ve seks olsun, bir de kıçlarını rahat rahat yayabilecekleri bir ev onlara yeter. Boğaların keyfe düşkün doğasına uygun karakterler veya onların konfor alışkanlıklarına referans veren projeler Disney Plus dünyasında dolu. The Simpsons, Garfield, Nomadland, Yemek Aşkına ve Zack ve Cody’nin lüks yaşamı, boğalar için listemizde. 

  • Özellikle Homer karakterinde kendisini bulacağına emin olduğumuz boğa burçları, The Simpsons ile evden çıkmadan günler, haftalar geçirebilir. 

  • Kedilerin en miskini, lazanya canavarı Garfield ile katarsisi yaşamaya hazır mısınız? Animasyon sevenlerin gözdesi olan ikonik karakter, yalnız çocukların değil, büyüklerin de eğleneceği maceralarıyla Disney dünyasında. 

  • Boğa burcunun güvenlik arayışına, yeni bir hayat kurma çabasına ilham olacak Nomadland, karanlık iklimiyle canı depresyon çekenlere imkan yaratıyor. Film, iflas sonrası kendine yeni bir hayat kurmak için çabalayan bir kadının öyküsünü beyazcama yansıtıyor. 


Boğacım depresyonu da mı yedin?

  • Yemek Aşkına, 24Kitchen içeriklerinden yalnızca biri. Hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler arayanlar için birebir. Boğazına düşkün boğalar, dünya mutfağını İstanbul’a getiren programdaki tarifleri deneyebilir. 

  • Zack ve Cody’nin Lüks Yaşamı, Disney’in ergen serisini lüks bir otele naklediyor. Zack ve Cody, lüks otelde başlarını belaya sokuyor. Genç ve lüks meraklısı boğalar, 3 sezonu izleyerek lüksün büyüsüne doya doya kapılabilir. 
     

Maymun İştahlı İkizler İçin 3 Bölüm Dayanabilecekleri Bir Şeyler...

Ata sporu dedikodu olan, kim kiminle nerede ne zaman ne yapmış konularında değme magazincilere taş çıkartan ikizler burcuna, ortamlarda hava atmalık önerilerimiz var. Her ne kadar bir-iki bölüm izleyip maymun iştahınızla başka projeye geçeceğinizi bilsek de, muhteşem iletişim kabiliyetinizle ahkam kesebileceğiniz konusunda size güveniyoruz. The Kardashians, How I Met Your Father ve Modern Family sizler için listemizde.

  • The Kardashians size ne malzeme çıkarır şimdi değil mi? Bilgiyi yayma, anlattığını dinletme, iletişimde yıldız olma maharetlerinizi sergileyebileceğiniz mükemmel bir seçim. Kardashian ailesinin tüm sırlarına, çalkantılı yaşamlarına şahit olmak için çekirdekleri hazırlayın. 

  • How I Met Your Father, öncüsü HIMYM’ın bir değişik versiyonu. Bu diziyle hem pop kültür hakimiyetinizi artırarak hava atabilir hem de hikaye anlatıcılığı konusunda ders niteliğinde bölümleri izleyebilirsiniz. Dizi, öncüsü gibi her bölüm bir tanışma hikayesini anlatıyor ve sürprizlerle yüz güldürüyor. 

  • Modern Family de sizin gibi zaman zaman olaylara dışarıdan bakan bir dizi. “Sevgi dolu” ama biraz uçuk kaçık bir ailenin her üyesini komik bir dille anlatıyor. Ailenin birbirinden iddialı her karakterini bir akrabanıza benzeteceğinizden eminiz. Bayram öncesi aile sohbetlerine hazırlık için Modern Family’in küçük çakallıklarını izlemek güzel bir antrenman olabilir. 

  • Pam & Tommy, hem ikizlerin hem de akreplerin ilgisini çekecek bu gerçek anlatı, Pamela Anderson ve Tommy Lee’nin seks kasedinin gerçek hikayesini ekrana taşıyor. Sekiz bölümlük mini dizi, aşka, sekse, magazin kültürüne ve suça dair önemli mesajlar içeriyor. 

Sevim Koş, cankurtaran geldi!: 


4. Fedakar ve Romantik Yengeçlere Özel 

Fedakarlığın, anneliğin, melodramların, çoluk çocuğun ve nostaljinin burcu yengeç için gerçekten göz yaşartıcı derecede romantik ve klasik seçimler yaptık. Eğer yengeçseniz, mendillerinizi hazırlayın, çünkü sizi, Desperate Housewives, High Fidelity, Brothers and Sisters, Life in Pieces ve prenses serileri bekliyor. 

  • Ev kadınlarının umutsuz hikayesi Desperate Housewives, yengeçlerin aşk, eğlence ve romantizm beklentisini karşılıyor. Birbirinden sıradan ancak bir o kadar çatlak ev kadınlarını konu alan dizi, sezonlar süren serüvenine yeniden ortak olmanız için Disney Plus Türkiye’de. 

  • High Fidelity, 1995 tarihli High Fidelity romanına ve 2000 High Fidelity filmine dayanıyor. Nostaljiye ve remakelere bayılan yengeçler için biçilmiş kaftan olan proje, ilk sezonunun ardından iptal edildiği için burukluk yaratsa da. Sizin için en güzel aşkların hep yarım kalanlar olduğunu da biliyoruz. 

  • 21. yüzyılda aile olmanın handikaplarını ekrana getiren Brothers and Sisters, babalarının ölümünün ardından beş kardeşin hikayesine odaklanıyor. Bizi sezonlarca süren bir aile olma hikayesine tanık ediyor. Aidiyet, koruma ihtiyacı, aile olmak her yengeç için yumuşak karın ne de olsa, izlersiniz siz bunu. 
  • Life in Pieces, hayatın anlamının aile olmak olduğunu anlatıyor. Hayattaki küçük mutlulukların her şeye değdiğini göstermek için defalarca ispat sunan dizinin izleyenleri kesinlikle yengeç burcu. 

  • Prenses koleksiyonu da sizin için. Masalsı aşklar, efsanevi romantizmler, kötü kraliçe dramlarında kesin ağlayacağınızı biliyoruz. Seversiniz siz. :) Çizgi filmlerde, en bildik prenses hikayelerinde bile ağlar, açılırsınız. 


5. Aslancım Sana Layık Değil Ama… 

Lider, yönetici, objektif, dışa dönük, yaratıcı, şöhret olmaya meraklı ve ben ben ben diyenlerin burcu aslan için onlara layık olmasa da önerilerimiz mevcut. Biz fani insanların görüşlerine değer vereceklerini sanmıyoruz ama süper kahramanların, onlar kadar olmasa da bazı başarıları mevcut. 

  • Thor, kusursuzluğu, özgürlüğü ve yönetici kudretiyle aslanlara yakışır. Marvel evreninin kusursuz tanrısı, tüm gücüyle size layık olmak için çekiciyle oradan oraya koşuyor. 

  • Black is King, Beyoncé'nin yönettiği, yazdığı ve yürütücü yapımcılığını yaptığı, müzikal filmi ve görsel albümü. Projenin her köşesinde Beyonce’nin “ben yaptım” diye bağırması aslanlara gelecek eserleri için ilham verebilir. The Gift albümü için hazırlanan kliplerin yer aldığı yenilikçi yapım, şöhret basamaklarının nasıl tırmanıldığını ve dünya starının nasıl olması gerektiğini de göz önüne seriyor. 

Beyonce'nin Her Şey Olduğu Film

  • Goal the Dream Begins, genç bir göçmenin kendisini ispat ederek en iyi olma arzusunu diri tutmasını anlatıyor. Yetenek ve kararlılığın başrolde olduğu film, hayallerine ulaşmak isteyen her aslana özel olduğunu hatırlatmaya yeter. 


6. Başak Kesin Bir Kulp Bulacak Ama Neyse...

Düzene temizliğe bayılan, teknik becerilerde üstüne olmayan, sağlığına, kendine özen gösteren, hayvanları seven ve eleştiriyi iletişim tarzı olarak gören tüm başaklara müjde, Disney Plus’ta sizin için çok sayıda önerimiz var. Kesin siz şimdi bir kulp bulursunuz ama faydalanacağınızdan da eminiz. Ne de olsa pragmatizmin anayurdu sizin bünyeniz. 

  • 25 Litre: Küresel ısınma ve iklim sorunları konusunda farkındalık uyandıran belgesel, başak burçlarına suyu nasıl tasarruflu kullanmaları gerektiğini öğretiyor. Ne de olsa temizlikte lazım olur, izleyin deriz. 

  • Parmak Ucunda: 6 bölümlük belgesel dizi, dünyanın en disiplinli etkinliklerinden biri olan baleyi mercek altına alıyor. Size kusursuz olmak için yarışanlara da seyirci olmak düşüyor. İzlerken zorlu eğitimlere rağmen azimle çalışan gençleri görerek gururlanabilirsiniz. 

  • WandaVision: En çözüm odaklı Marvel karakteri kuşkusuz Vision. WandaVision’ın eğlenceli fantastik dünyasına konuk olarak siz de bu karakterde kendinizden bir şeyler bulabilirsiniz. Neredeyse kusursuz bir şekilde evreni genişleten projeyi beğenmeyen pek yok. Üstelik bol da ödülü var, biliriz mükemmeli seversiniz. Bir göz atın bizce. 

  • Yüzyılın Atılımları: Dünyanın en gelişmiş mühendislik projelerinin anlatıldığı bu belgesel serisi bu yönüyle başakları cezbetse de, yapıları ele aldığı için oğlaklara da uygun. Gökdelenlerin, teleskopların arkasındaki şaşırtıcı proje detaylarını öğrenmek için izleyebilirsiniz. (Oğlak veya başak değilseniz aşırı sıkıcı gelecektir.)


7. Teraziler, Şimdi Yavaşça Bağımsız Sinema Filmlerinden Başınızı Kaldırın 

Sanat, moda ve estetik konusunda doğuştan yetenekli olan ve ödülle taçlandırılan projelere daha çok meyleden teraziler için sanat dolu önerilerimiz var. Ayrıca, uzlaşının ve sağlıklı ilişkilerin ağababası olan sevgili terazilerin izlediklerinden memnun olacaklarına da neredeyse eminiz. 

  • Superstar belgeseli tam size göre. Sanatlarıyla tarihe iz bırakan kişilerin bilinmeyen yönlerini anlatan belgesel sayesinde sanata doyacaksınız. Kimler yok ki, Whitney Houston’dan Robin Williams’a kadar birçok ünlü sanatçının öteki yüzleri bu belgeselde. 

  • Cougar Town, ilişkileri derinlemesine inceleyen, işbirliğini, uzlaşıyı ve dayanışmayı anlatan hoş bir dizi. Boşanmanın ardından ilişkilerle yeniden tanışan ana karakterimiz, ilişkilenmeden duramayan teraziler için ufuk açıcı bir kahraman yolculuğu vadediyor. 

  • Eli Stone: Malum terazi burcu aynı zamanda hukukla ilişkili. Eli Stone, bize daha önce gördüğümüz hiçbir hukukçuya benzemeyen bir avukat karakteri sunuyor. Hukuk komedisi olan diziyi izlerken 2000’lerin modasına da şahit olabileceğinizi müjdeleriz. 

  • The Beatles Get Back: Üç bölümlük belgesel, bizleri The Beatles’ın kayıtlarında yolculuğa çıkarıyor. Efsanevi şarkıların yazımı, provası ve kaydı da belgeselde yer alıyor. 


8. Akreplere Tutkulu, Gizemli, Entrikalı Projeler 

Yerli dizi sevenlerdenseniz sizi ancak Yasak Elma paklar ama korkmayın başka önerilerimiz de var. Entrikayı seven, sırlara, tıbba, gizemleri çözmeye, sekse meraklı akrep ve yükselen akrepler için Disney’de seçenek çok. 

  • The Dropout, dünyanın en genç kadın milyarderinin servetini nasıl kaybettiğini tüm detaylarıyla anlatıyor. Romantizm, aldatma ve ayak oyunlarının eksik olmadığı dizi, bir tersine şöhret hikayesi. 

  • Dünyanın en tutkulu kötülerinden Cruella’nın doğuşu, Emma Thompson’ın akıllarda iz bırakan oyunculuğuyla efsaneleşiyor. Dolandırıcı Estella’nın zekası, yaratıcılığı sizi de etkisi altına alacak. 

Siyah beyaz film gibi biraz:

?

  • Pompeii Ölülerin Sırrı, ölüme, sırlara meraklı akreplere tarihin en gizemli doğa olaylarından birini anlama fırsatı tanıyor. MS79’da gerçekleşen yanardağ patlaması sonrası kül altında kalan insanların hikayeleri bu kez mercek altında. Belgesel sevenler kaçırmayın… 

  • Akreplerin bir diğer özelliği de kuşkusuz intikam arayışları. The Catch, bir dedektifin intikam peşindeki maceralarına bizleri şahit ediyor. Temposu yüksek dizi sayesinde, Alice ile siz de intikam yeminleri edebilirsiniz. Full katarsis! 


9. Yaylarla Dolu Dolu Kültür...

Her şeyi derinlemesine bilmek, tarihi öğrenmek, her kültürü tanımak, gezmek, görmek isteyen, etnik kütnik şeylere pek bir meraklı sevgili kültür mantarlarımız yaylar, Disney Plus’taki tüm National Geographic’in dünyayı keşfediyoruz koleksiyonunun içeriklerini zaten izler. Bizler daha başka önerilerle geldik. 

  • The French Dispatch, Wes Anderson’ın renkli dünyasına pencere açıyor. Sizi 50’li yıllara götüren filmde üç karmaşık hikaye iç içe yürüyor. İzlerken gazete okuyor hissine kapılacağınız proje, gazete yazıları üzerinden ilerliyor. Politika, sanat ve insana dair anekdotlarla dolu olan film, yayların merakını her an diri tutabilir.

Anlaması zor ama yaylar nasılsa usanmadan defalarca izler: 

  • The Wonder Years, 60’ların sonlarında geçiyor. 12 yaşındaki hayalperest Dean’in bakış açısıyla bizi bir aile hikayesine şahit gösteren dizi, hayat dersleriyle orta sınıf, siyahi bir Amerikalı çocuk olmanın bilinmeyen detaylarını paylaşıyor. 

  • Blackish, Türkiye’de hala nasıl bu kadar underrated kaldığını anlayamadığımız bir dizi. Muhtemelen yay sayısının nüfusa oranı düşük. Zira, komik, keyifli ve hayata tanıklık için oldukça zengin bir kaynak. Siyahilerin gözünden, Amerikan rüyasının peşinde güncel olaylara, kimlik oluşturma mücadelesine cesur bir bakış atmak için mutlaka izleyin. 


10. Hayatın Kullanma Kılavuzunu Arayan Oğlak’lara 

Henüz onu yazabilen, çekebilen olmadı ancak sizin %100 mantık ile çalışan zihninize biraz olsun keyifli anlar vadedecek projeler var. Para, işe adanmışlık, sistemler, eski yapılar, geleneksel öğretiler, yaş farkı olan ilişkiler, fabrikalar ve melankoli sizin keywordleriniz. Biz de bu keywordlere özel önerilerle geldik. 

  • İnandığı bir dava için kendini adayan Annie Rebel Bello’nun hikayesi Rebel dizisi ile sizlerle. Hukuk diploması olmayan bir hukuk danışmanını merkeze alan proje, Erin Brackovich’in hayatından esinlenilmiş. Zekice yazılmış iş hayatı dizilerinden hoşlanıyorsanız, izleyebilirsiniz. 

  • Forky Soruyor: Disney Plus’ta yer alan “nedir serisi” hayata dair kullanım kılavuzu arayanları küçük yaştan eğitiyor. Küçük oğlakların gözbebeği olacak proje, belli konu başlıklarını temel sorulardan itibaren açıklayarak bizleri aydınlatıyor. 

  • Trust: Amerika’nın en zengin ve mutsuz ailelerinden biri olan Getty’lerin hayatını izlemek ister misiniz? Bu dizide zenginlik başrolde. Zengin fakir çatışmasının dibini sıyıran Trust ile suça, tarihe, drama doyacaksınız. 

Oğlak'ın Trust dersi: Zengin olurken akrabaları hayatından çıkart: 

?

  • Abbott Elementary, kendini işine adamış öğretmenlerin hikayesi. Devlet okulu sistemindeki zorlukları komik bir dille anlatan dizi, idealizmin doruklarındaki öğretmenler ile izlerken gülümsetiyor. 


11. İcat Çıkaran Kovalar, Kaçırmayın! 

Bilimum icat, keşif belgeselleri, bilim kurgu ve fantastik anlatılar, uzaylılar, distopyalar, halk ayaklanmaları, virüsler ve özgürlük savaşları sizin seyir defterinizin üst sıralarında. Kovaların ileri görüşlü vizyonuna uygun Disney Plus projeleri ise şöyle: 

  • Geleceğe Doğru: 1 milyon yıl sonra insan nasıl olur dersiniz? National Geographic imzalı bir belgesel serisi hem gelecek öngörüsü hem de bilimkurgu temasıyla tam bir kova projesi. 

  • Star Wars koleksiyonu Disney Plus’ın en özel parçalarından. Her kovanın aşkla izleyeceği Yıldız Savaşları projelerini izleme listenize eklemeyi unutmayın. 

  • Free Guy: Free Guy, Disney Plus’ın lokomotif projeleri arasında. NPC bir oyun karakterinin gerçek bir oyuncuya olan aşkını anlatan eser, “hangisi gerçek”, “gerçek olan ne” gibi soruların ardından sürüklenmeyi seven kovaların eğlence anlayışına uyuyor. Oldukça komik olan dizi ile içinde yaşadığınız simülasyonu da fark edebilirsiniz. 

Son Model Truman Show:

  • The Passage: Bir grup bilim insanının insanlığı tehdit eden virüs deneyini anlatan bilimkurgu dizisi, gerilim hikayeleri sevenlerin gözdesi. 


12. Sevgili Balıklar, İlahi Aşkı Disney Plus’ta da Bulamadık Ama… 

Erdeminize, ruhani ve sezgisel dünyaya olan adanmışlığınıza uygun bir Mevlana belgeseli henüz Disney Plus’ta mevcut değil. Ancak size, burcunuza uygun diğer anahtar kelimeler üzerinden yürüyebiliriz. İlaçlar, yardımlar, gerçek sevgiye dayalı aşklar, hapishaneler, psikoloji gibi konularla önerilerimiz var. 

  • Love In The Time of Corona, aşkın farklı yüzlerini anlatan bir salgın dizisi. Şimdi hayatımızdan çıkmış olan karantina dönemlerinde aşkı anlatan film, gerçek sevgiyi de sorgulamamamızı sağlıyor. İç içe geçmiş dört hikayeyi takip edeceğiniz romantik eser, dram ve komedi öğeleri barındırıyor. 

Korona iyi kolera olsa duramazsın: 

  • Pi’nin Yaşamı: Hayatınızın macerasına atılırken yaşama dair yepyeni bir bakış açısı kazanmak isterseniz, Pi’nin yaşamı sizi bekliyor. Gemi kazası sonrası hayat mücadelesi veren Pi Panel’i anlatan film, destansı bir yolculuk içinde bir Bengal kaplanı ile kurulan bağı beyazperdeye taşıyor. 

  • My Name is Earl: Zamanında Samanyolu’nun bile uyarlayacağı kadar ilahi mesaj içeren My Name İs Earl, hataları telafi etmenin yollarını gösteriyor. Erdem peşindeki bu arayış, komik ve dramatik birçok anı içinde barındıran nefis bir diziye dönüşüyor. 

  • Sular Çekilince Alkatraz, dünyanın en meşhur hapishanesinin sırlarını izleyicilerle paylaşıyor. Kaçmanın neredeyse imkansız olduğu hapishaneyi yakından tanımak için National Geographic belgeselini izleyebilirsiniz. 

  • Touch, bilimle maneviyatı bir araya getiren doğaüstü bir drama. Herkesin birbiriyle bağlantılı olduğu ve birbirini etkileyebildiği fikrine dayanan bilimkurgu dizisi, tam bir balık hikayesi. 

(gizemkaboglu Brüksel'den bildirdi)


facebook'ta Paylaş twitter'a yolla Allah'a havale et

Yorumlar:

Sıradaki Sinema İçerikleri:

Sıradaki Haberler:

(11.4.2021)

Belediyenin Almanya’ya eğitime gönderdiği 45 kişiden 43'ü geri dönmedi...

"Aslında dönecekler ama orada kurulu düzenleri var. Yoksa vatanımız cennet..."

Vahit Gözgel, Emekli


Diğer yorumlar ->

(25.11.2020)

AKP Denizli Milletvekili Nilgün Ök: ''18 yıl önce araba var mıydı?''

"Genel Başkanları buzdolabı olmadığını iddia ediyordu. Bu yine biraz insaflı çıktı.."

Uğurhan Culak, Elektrik tesisatçısı


Diğer yorumlar ->